NRG Coaching

NRG is zoveel meer dan enkel fitness. We laten je niet aan je lot over en voorzien goed opgeleide coaches om jou op weg te helpen. Heb je een specifiek doel of weet je niet goed waar beginnen? Onze coaches zijn er om jou te helpen.

Wat houdt NRG coaching in:

Persoonlijk kennismakingsgesprek met de NRG coach

Cardio test en lichaamsanalyse (spiermassa en vetmassa)

1 op 1 toelichting gepersonaliseerd beweegplan

6 wekelijkse opvolging met coach + hertest cardio test en lichaamsanalyse

Floorcoaching & small group training

Ook enkele van onze live groepslessen worden gegeven door coaches. In ons uitgebreid aanbod kan je eens kijken wat bij jou zou passen.Grijp nu je kans, laat je gegevens achter door het formulier in te vullen en we nemen snel contact met je op om je gratis kennis te laten maken.

Meer info over NRG coaching!

Vraag je gratis dagpas aan en ontdek wat onze coaches voor jou kunnen betekenen!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. Een medewerker van NRG neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Individuele begeleiding

Weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? De coach stelt op basis van jouw wensen een persoonlijk beweegplan voor je op. Zo werken we opbouwend en voorkomen we blessures.

Groepslessen

NRG heeft een groot aanbod aan groepslessen. Ze worden door opgeleide coaches & professionele externe lesgevers gegeven die er telkens een feest van maken.

Hulp in de zaal

Je bent gestart!
Maar welk toestel is goed voor jou en hoe gebruikt je het op een juiste en efficiënte manier? Daar helpen de NRG coaches je graag bij!

De juiste balans

Aan conditie of spieropbouw werken is de juiste balans vinden tussen training en rust, ook dat advies kan de coach geven en vind je bij NRG in de sauna, lounge, relax zone, ...

Vraag nu jouw gratis vip pas aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en sfeer die NRG Fitness jou biedt? Vraag eenvoudig jouw gratis dagpas aan en ervaar NRG 100% all inclusive.

Ik wil gratis komen trainen