NRG Fitness Lokeren

Lifestyle

Wil jij trainen bij de beste all-in club van België? Bij de club waar het draait om jou? Bij NRG Fitness kan je eenvoudig kiezen uit drie lidmaatschappen zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij jou past.

Ik wil lid worden
NRG Fitness LokerenNRG Fitness Lokeren
NRG Fitness LokerenNRG Fitness Lokeren
NRG Fitness LokerenNRG Fitness Lokeren

OXYGEN FITNESS IN LOKEREN WORDT OMGETOVERD NAAR NRG FITNESS!

Oxygen fitness wordt omgetoverd naar NRG Fitness! Studenten trainen bij NRG Fitness al vanaf € 19,95 per maand en reguliere leden voor € 29,95 per maand.

Op prettige wijze trainen

Bij NRG train je bij een club waar het draait om jou. Met de prettige sfeer, persoonlijke aandacht en grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jij op een leuke wijze fitter kunt worden. Uiteraard staat een team aan professionele begeleiders en instructeurs graag voor jou klaar om je te begeleiden. Daarnaast train je op de nieuwste en gebruiksvriendelijke apparatuur, bieden we volop groepslessen en is er een gezellige sfeer en een sfeervolle lounge om lekker te ontspannen met een drankje.

Groepsles

Leef jij je graag uit tijdens een live Zumba, BBB of Spinningles? Je bent van harte welkom. Zoek je iets om te ontspannen? Neem dan zeker eens deel aan onze live yoga of pilatesles en kom helemaal tot rust! Onze gediplomeerde instructeurs zullen je ook tijdens de groepslessen begeleiden zodat je het maximale eruit haalt.

MELD JE NU AAN MET 100% KORTING OP DE INSTAP + OPSTARTPAKKET TER WAARDE VAN €150!

In 2022 zal NRG Fitness Lokeren openen op de huidige locatie van Oxygen Fitness. Meld je hier alvast aan om straks te starten met een fantastisch voordeel! Aanmelden kan via onderstaand formulier of kom langs bij Oxygen Fitness waar ons NRG team graag voor je klaar staat om op al jouw vragen te beantwoorden en inschrijving in orde te maken.

Come and join the NRG Family!

Feel the eNeRGy

Download lesrooster

Openingstijden

Ma t/m vr 08.00 - 22.00 uur
Za t/m zo 09.00 - 16.00 uur
Feestdagen 09.00 - 16.00 uur
25 december en 1 januari gesloten

Contactgegevens

Waarom kiezen voor NRG Fitness?

Fitness met opvolging
Sauna inclusief
7 op 7 open
Handdoekenservice
Groepsles met lesgever
Moderne apparatuur
Refreshing drinks
Gratis koffie
Persoonlijk beweegadvies
Indoor cycling
Lounge
NRG Events

Kom je ook eens sporten?

Kies je gewenste lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!