Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews

Ons aanbod aan fitness en groepslessen

Of je nu sport om een betere conditie te krijgen, sterker te worden of af te slanken, bij NRG Fitness is de keuze enorm waardoor er voor ieder een zeer ruime keuze is aan fitness en groepslessen.

Ik wil lid worden

Ontdek ons volledige fitness aanbod

Kracht en cardio fitness
Groepslessen met coach
Persoonlijk beweegadvies
Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en sfeer die NRG Fitness jou biedt? Vraag eenvoudig jouw gratis dagpas aan en ervaar NRG 100% all inclusive.

Ik wil gratis komen trainen
Ruime keuze kracht & cardio fitness

Bij NRG Fitness train je op de nieuwste apparatuur van Matrix. De trainingszones bij NRG Fitness zijn ruim van opzet en het aantal cardio en krachttoestellen is enorm. Hierdoor kan jij trainen zoals jij het wilt zonder te hoeven wachten.

Heb je nog geen ervaring of wil je het maximale uit je training halen? Onze sportcoaches leggen je graag alles uit en bieden handige trainingsschema's. Zo werk je op een prettige wijze aan jouw sportieve doel!

Meer informatie
Ruime keuze groepslessen

Bij NRG Fitness kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen voor jong en oud, actieve lessen of juist ontspannend. Er is altijd wel een les die bij jou past.

De voordelen van groepslessen is dat je op vaste tijden traint, je krijgt les van een gemotiveerde instructeur en je hebt veel vaste gezichten in de les waarmee het na afloop extra gezellig is om in de lounge te ontspannen.

Bovendien weten de instructeurs jou als geen ander te motiveren en te begeleiden zodat jij het maximale uit je les kunt halen.

Meer informatie
Persoonlijk beweegadvies

Hierbij meten we je conditie, lichaamssamenstelling en lenigheid. Vervolgens stelt de coach een 12-weken beweegplan op, waarmee jij gericht aan de slag kunt op een methode die bij jou past, waar jij je goed bij voelt én resultaten ziet!

Na deze 12 weken volgt er een nieuw evaluatiemoment waarbij nieuwe metingen worden gedaan om jouw vooruitgang te bepalen.

Meer informatie

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en sfeer die NRG Fitness jou biedt? Vraag eenvoudig jouw gratis dagpas aan en ervaar NRG 100% all inclusive.

Ik wil gratis komen trainen

Zij gingen je voor

Geloof je ons niet op ons woord? We laten graag enkele leden hun ervaring delen. Zij sporten reeds op hun manier bij NRG Fitness.

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews
Goed, genoeg toestellen, fijne fitness!
Johan
Wij komen hier heel graag fitnessen, vriendelijk personeel en qua drukte is het aangenaam!
Sylvie & Sarina
Propere en ruime fitness. Degelijk qua materiaal en goede begeleiding.
Wendy
Zeer fijne fitness, sinds de opening al lid en geen moment spijt gehad!  
Glen
Aangename, professionele maar toch familiale groep!
Glenn
Een hele fijne fitness met een super fijne community. Personeel is erg behulpzaam, machines zijn ook proper!
Wout
Ik vind het een goede fitness, proper en goede begeleiding!
Pascal

Kom je ook eens sporten?

Kies je gewenste lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!