Sporten bij een fitness waar het draait om jou!

Bij NRG train je bij een club waar het draait om jou. Met de prettige sfeer, persoonlijke aandacht en grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jij op een leuke wijze fitter kunt worden.

Ik wil lid worden

Waarom kiezen voor NRG?

En omdat het bij NRG Fitness draait om jou, staat een team aan professionele begeleiders en instructeurs graag voor jou klaar om je te begeleiden. Daarnaast train je op de nieuwste en gebruiksvriendelijke apparatuur, is er een gezellige sfeer en een sfeervolle lounge om lekker te ontspannen met een drankje.

Fitness met opvolging

Train op de nieuwste apparatuur van Matrix waarbij je ruime keuze hebt uit trainingsmogelijkheden en altijd een  sportcoach voor je klaar staat. Inclusief gratis trainingsschema's!

Groepsles met lesgever

Bij NRG Fitness is er keuze uit een groot aantal groepslessen met professionele lesgevers. Door de ruime keuze is er altijd wel een groepsles die bij jou past.

Persoonlijk beweegadvies

Laat je conditie, lichaamssamenstelling en lenigheid meten en krijg een 12-weken beweegplan waarmee jij gericht aan de slag kunt op een methode die bij jou past, waar jij je goed bij voelt én resultaten ziet!

Sauna

Heerlijke warmte, compleet ontspannen en alle zorgen van u af laten glijden. Het kan in de infrarood sauna bij NRG Fitness. Na je workout ook ideaal om spierpijn te voorkomen of te verzachten.

Ultra modern

Train op de nieuwste apparatuur. Een cardiotraining saai? Niet bij NRG. Selecteer je eigen internet tv-kanaal en geniet van je favoriete (Netflix) programma.

Indoor cycling

Indoor cycling is al jaren erg populair! En dat is niet voor niets. Deelnemers verbanden veel calorieën, wat het vetpercentage doet zakken en je bouwt spiermassa op. Probeer het zelf!

7 op 7

Dat is handig, NRG Fitness is dagelijks geopend (muv 25 december en 1 januari). Zelfs tijdens feestdagen. Zo kan je gewoon trainen wanneer het jou uitkomt!

Refreshing drinks

Tijdens en na het sporten is het belangrijk om je vochtgehalte op peil te houden. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om zelf je drank aan te vullen, met of zonder smaakje!

Lounge

Lekker even ontspannen, genieten van een snack of drankje kan in onze gezellige lounge. Ook vinden hier regelmatig leuke events plaats voor al onze leden!

Handdoekenservice

Dat is nog eens een service! Het scheelt veel was thuis en je hebt er verder geen omkijken naar: ontvang bij binnenkomst je handdoek zodat je fris van start kunt!

Inclusief koffie

Ook dit is nog eens service! Heb je behoefte aan een lekkere kop koffie? Bij NRG is het serveren van een kop koffie in je abbonement inbegrepen! Uiteraard in onze gezellige lounge.

Events

Van BBQ tot paasbrunch, van voetbalevent tot een kerstfeest. Bij NRG Fitness zijn er regelmatig leuke events voor alle leden en vrienden/familie!

Kom je ook eens sporten?

Kies je gewenste lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!