NRG Fitness premium Lier 1

Premium

Wil jij trainen bij de beste all-in club van België? Bij de club waar het draait om jou? Bij NRG Fitness kan je eenvoudig kiezen uit drie lidmaatschappen zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij jou past.

Ik wil lid worden
NRG Fitness premium Lier 1NRG Fitness premium Lier 1
NRG Fitness premium Lier 1NRG Fitness premium Lier 1
NRG Fitness premium Lier 1NRG Fitness premium Lier 1

NRG FITNESS LIER HEROPENT EN WORDT PREMIUM!

Zelfde locatie, splinternieuw gebouw, volledig vernieuwde  club!

Lier heeft binnenkort 2 NRG PREMIUM clubs! NRG Fitness Lier was de allereerste club van de intussen grootste en beste all-in keten van het land, NRG fitness! Het gebouw was aan vernieuwing toe en werd met de grond gelijk gemaakt maar bij de start van 2023 ronden we de heropbouw af en kunnen we dus met een splinternieuwe club heropenen. De club in Lier Sas zal gewoon open blijven maar wordt ook premium, dit wil zeggen dat we 2 NRG premium clubs aanbieden in Lier!

Onze presales starten NU!

Wil jij er als eerste bij zijn? Voor de eerste 100 leden hebben we een super exclusief aanbod! Registreer je hier nu voor pre sales voorwaarden. Een cadeau van 100% korting op de instap + een exclusieve NRG sporttas en daarbovenop een verlaagde maandbijdrage!

NRG LIER: TRAINEN BIJ DE CLUB WAAR HET DRAAIT OM JOU!

Bij NRG train je bij een club waar het draait om jou. Met de prettige sfeer, persoonlijke aandacht en grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jij op een leuke wijze fitter kunt worden. Bij NRG train je al vanaf € 29.95 (studenten) en € 39,95 (regulier). En omdat het bij NRG Fitness draait om jou, staat een team aan professionele begeleiders en instructeurs graag voor jou klaar om je te begeleiden. Daarnaast train je op de nieuwste en gebruiksvriendelijke apparatuur, is er een gezellige sfeer en een sfeervolle lounge om lekker te ontspannen met een drankje.

Download lesrooster

Openingstijden

Ma t/m vr 07.00 - 22.30 uur

Za t/m zo 09.00 - 16.00 uur

Feestdagen 09.00 - 16.00 uur

25 december en 1 januari gesloten

Contactgegevens

Waarom kiezen voor NRG Fitness?

Fitness met opvolging
Sauna inclusief
7 op 7 open
Handdoekenservice
Groepsles met lesgever
Moderne apparatuur
Refreshing drinks
Gratis koffie
Persoonlijk beweegadvies
Indoor cycling
Lounge
NRG Events

Kom je ook eens sporten?

Kies je gewenste lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!