NRG @ 10 miles Antwerp

Het was een zonnige dag in Antwerpen, en ons team was klaar voor de uitdaging van de 10 Miles, een jaarlijks terugkerend loopevenement dat bekend staat om zijn energieke sfeer. 
Met onze loopschoenen aan en ons bedrijfslogo op onze shirts, waren we er helemaal klaar voor om de straten van Antwerpen te veroveren.
De start van de race was een adrenaline-kick op zich, met duizenden deelnemers die zich een weg baanden door de straten van de stad, aangemoedigd door luid gejuich van toeschouwers langs de zijlijn. Ons team rende zij aan zij, met vastberadenheid in onze ogen en vastbesloten om elkaar te ondersteunen tijdens de hele race.
De 10 Miles waren zeker geen gemakkelijke uitdaging, met een afstand van 16,1 kilometer die ons doorheen het prachtige stadslandschap van Antwerpen leidde. We werden geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals de beruchte Kasteelstraat en de gevreesde Linkeroever, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. Met aanmoedigingen van elkaar en de aanmoedigingen van het publiek, zetten we door en overwonnen we elke hindernis die op ons pad kwam.
Maar het waren niet alleen de fysieke uitdagingen die ons naar de overwinning leidden, het was ook de onverbrekelijke teamgeest en samenhorigheid die ons als bedrijf dichter bij elkaar brachten. We moedigden elkaar aan, hielpen elkaar door de moeilijke momenten en vierden samen onze overwinning aan de finishlijn.
En wat een overwinning was het! Ons team bereikte de finishlijn met een enorme glimlach op onze gezichten en een gevoel van onbeschrijfelijke vreugde en voldoening. We hadden niet alleen de 10 Miles voltooid, maar we hadden ook een bedrijfsmijlpaal bereikt. Onze deelname aan dit geweldige evenement had ons als team sterker gemaakt en onze teamgeest versterkt, waardoor we als bedrijf nog meer verbonden waren.

Informatie aanvragen
Meer info over onze 24/7 opening?

Vul dit formulier in en het team van NRG neemt spoedig contact met je op om jouw voordeel te bevestigen!

Wens je meer info? Vul dit formulier in en het team van NRG neemt spoedig contact met je op.

We hebben je bericht goed ontvangen. Een medewerker van NRG neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
NRG @ 10 miles Antwerp

Waarom kiezen voor NRG Fitness?

Fitness met opvolging
Sauna inclusief
7 op 7 open
Handdoekenservice
Groepsles met lesgever
Moderne apparatuur
Refreshing drinks
Gratis koffie
Persoonlijk beweegadvies
Indoor cycling
Lounge
NRG Events

Ga ervoor en schrijf je in!

Kies je gewenst lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!