NRG Fitness Premium Terneuzen

premium

Wil jij trainen bij de beste all-in club van België? Bij de club waar het draait om jou? Bij NRG Fitness kan je eenvoudig kiezen uit drie lidmaatschappen zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij jou past.

Volledig vrijblijvend

Persoonlijke rondleiding

100% ALL-IN toegang

Train met ons mee!

Kom eens proberen...

Vraag je gratis dagpas aan en ontdek ons volledige aanbod bij jou in de buurt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. Een medewerker van NRG neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
NRG Fitness Premium TerneuzenNRG Fitness Premium Terneuzen
NRG Fitness Premium TerneuzenNRG Fitness Premium Terneuzen
NRG Fitness Premium TerneuzenNRG Fitness Premium Terneuzen

Bodyliners,

Belangrijk nieuws: vanaf 1 januari 2024 gaat Bodyline verder als NRG Premium fitness.

Wat verandert er voor jou? Voor jou als lid van Bodyline, verandert er niets. Jouw lidmaatschap blijft gewoon hetzelfde. Net als het team en de vertrouwde gezichten binnen de club. Alles wat goed is, blijft zo. En met nieuwe energie zullen er ook zaken verbeteren.

Waarom gaat Bodyline over in NRGfitness?
Een andere naam, dat vraagt wat uitleg. Pim en Anita Lexmond (eigenaren Bodyline healthcenter) willen je deze graag zelf geven:

“De uitspraak 'Regeren is vooruitzien', is ook van toepassing op de Bodyline clubs. Gezien onze leeftijd en - wat we niet graag luidop zeggen - naderende pensioen, werken wij al enkele jaren aan de zelfstandigheid van ons team. In dit proces zijn wij in contact gekomen met NRG Fitness. Deze ambitieuze partij is voor ons de meest geschikte partner om onze clubs aan over te dragen. De huidige clubs van NRG zijn qua aanbod, inrichting, personeel en management erg te vergelijken met Bodyline. Door deze overgang naar NRG denken wij de beste keuze gemaakt te hebben om wat wij opgebouwd hebben een mooie toekomst te geven. Daarnaast biedt het voor ons team nieuwe energie, kansen, groeimogelijkheden, enzovoort. Eigenlijk alles om met veel enthousiasme in de clubs te blijven werken. Zo hopen wij dat je straks na een periode zult beamen dat wij een goede keuze hebben gemaakt.

Het was een groot voorecht om samen met het team aan ons bedrijf Bodyline te werken. Wij bedanken jou als klant voor alle toffe (sport)momenten, en wensen je nog heel veel sportplezier bij NRG Fitness toe."

Sportieve groet,
Pim en Anita

Over NRG fitness
"NRG fitness is een snel groeiende fitnessorganisatie met op dit moment 44 fitnessclubs. Bij NRG houden we van een persoonlijke aanpak, zo vind je in elke club coaches die je bijstaan tijdens het sporten, groepslessen waarin je jezelf kan uitleven en een lounge waar je na het sporten rustig kan genieten van een drankje en een gezellige babbel. Dit zijn elementen die je als lid van Bodyline ook al kent.

Wij hebben ontzettend veel zin om met nieuwe energie de Bodyline clubs een boost te geven. Heb je vragen over deze verandering? Dat begrijpen we! Komende periode zullen enkele collega’s van ons aanwezig zijn in de clubs om jullie alle uitleg te geven in verband met ons verhaal en de veranderingen. Wij kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten!"

Met vriendelijke groet,
Het team van NRG fitness

Download lesrooster

Waarom kiezen voor NRG Fitness?

Fitness met opvolging
Sauna inclusief
7 op 7 open
Handdoekenservice
Groepsles met lesgever
Moderne apparatuur
Refreshing drinks
Gratis koffie
Persoonlijk beweegadvies
Indoor cycling
Lounge
NRG Events

Kom je ook eens sporten?

Kies je gewenste lidmaatschap en word NRG member of vraag jouw gratis dagpas aan en kom eens proberen!